Lite bättre och mycket sämre

Om mig, Skador, Träning / Permalink / 0
Har påbörjat projekt massor och ännu mer intensiv stretch av höger höftböjjare. I kombination med massage a la fingrar i ljumske. Djupt. 
 
Springer inte heller. Tänkte köra alternativt hela vägen fram till Vansbro. Förutom ngn kilometer på onsdsgen för att checka läget.
 
Och det börjar kännas bättre. Har dammat av mina inlines och betade av nästan två mil i tisdags och 12 km i torsdags. Idag var jag sugen på ett längre pass. Nästan 33 km blev det.
 
 
Men sen hände något.
Kom hem. Snörade av mina inlines. Går till köket. Pratar med dotter. Dricker vatten. PANG.
Högerfoten krampar. Det gör vansinnigt ont. Släpper efter en tid som upplevs lång men kanske bara varade ngn minut. När det släppt gör det fortfarande ont. Muskeln känns hård. Tänker först dusch och sen massage. Gör ont att gå på foten. 
När jag masserar gör det vidrigt ont. Öm som fam. Det hårda släpper inte riktigt. Men det blir bättre. Efter ett tav ser jag att utsidan och under foten är svullet. Gör riktigt ont igen att gå. Vad var det som hände egentligen?
 
Tror inte det är ngn stressfaktur. Jag har inga problem att stå, gå, hoppa på tå. 
Nu lindad. Få se hur foten beter sig i morgon. Hoppas den tar sitt förnuft till fånga för just nu är jag INTE nöjd med den. 
 

Ljumsken är inte bra....

Om mig, Skador / Permalink / 0
Den smärtare, oroar och stör mig. Har fått ställa in all löpning. Har kört lite inlines - gårinte riktigt bra dte heller. Säätter mitt hopp om en god och snabb läkprocess för vad det nu än är som felas och kör under tiden på med massage och strech. Än ger jag inte upp hoppet om Vansbro

Återhämtad! Eller inte...

Om mig, Post race / Permalink / 0
Har kaxat mig i vecka och sagt att hag varit sååååå fräsch. Och det har jag nog i och för sig också varit, men jag kan berätta att så fräsch var jag inte att jag kunde dra av ett backpass i den lokala slalombacken (Vedbobacken) i samma anda som jag brukar. 
 
Jag och Rodde skulle träffas för att testa att springa med lina så jag sprang nog fortare än jag brukade med herre jisses vad jag stumnade i benen och det tog ovanligt lång tid att få ur mjölksyran ur dem. Dessutom är det gräs som blommar som stökar till det för mig. Det känns som att andas en tjock massa och inte luft vilket gör att det inte känns som om jag får syre ordentligt. Hur som helst så kommer jag ju inet vara så här trött på Axa och Rodde får verkligen träffa på mig i sämsta tänkbara status inför detta. Nästa måndag kör vi igen och då tar han med stavarna... På´t igen bara.
 
Ljumsken då? Jodå, den kändes lite, men inte mycket och nu ungefär samma. Så den ska få sig lite kärleksfulla klappar och lite voltaren.
Till top