Löpning i Sundsvall

Om mig, Träning / Permalink / 1
Jag var i Sundsvall måndag och tisdag denna vecka. På tisdag morgon gick jag upp tidigt för att hinna med ca en mil på morgonen innan jobbet.
 
Jag hade, givetvis för att vara mig, ägnat en timme elelr så kvällen innan till att via karta reka möjliga rundor. det fanns så mycket - i skog, på berg...åååå jag ville vara där flera dagara och bara springa....men det var innan jag faktiskt var ute och sprang...
 
Jag fastnade för en runda fram och tillbaka längs Selångersån. Jag hade visserlgen pannlampa med mig men tänkte att å-promenaden nog var upplyst och lämnade den på hotellrummet. 
 
Promenaden var upplyst...i en dryg kilometer - sedan vard et tydligen överkurs med belysning enligt Sundsvall...Det blev lite mörkt bitvis...typ..ganska jättemörkt.
Sand gillar de inte heller i Sundsvall. Det var sjukt halt. Jag vurpade två ggr... Har blåmärke på ena tumman och skrapsår på rumpan.
 
Idag har jag en jättemärklig träningsvärk - förmodligen orsakad av 10 kilometers springand på total halk-vakt...
 
Kan åxå beror på backintervaller i ferdags, långpass i lördags, distans i söndags plus styrketräning, långpass i måndags...
Men jag skyller på Sundsvall i alla fall...
Till top