Löpning i Sundsvall

Om mig, Träning / Permalink / 1
Jag var i Sundsvall måndag och tisdag denna vecka. På tisdag morgon gick jag upp tidigt för att hinna med ca en mil på morgonen innan jobbet.
 
Jag hade, givetvis för att vara mig, ägnat en timme elelr så kvällen innan till att via karta reka möjliga rundor. det fanns så mycket - i skog, på berg...åååå jag ville vara där flera dagara och bara springa....men det var innan jag faktiskt var ute och sprang...
 
Jag fastnade för en runda fram och tillbaka längs Selångersån. Jag hade visserlgen pannlampa med mig men tänkte att å-promenaden nog var upplyst och lämnade den på hotellrummet. 
 
Promenaden var upplyst...i en dryg kilometer - sedan vard et tydligen överkurs med belysning enligt Sundsvall...Det blev lite mörkt bitvis...typ..ganska jättemörkt.
Sand gillar de inte heller i Sundsvall. Det var sjukt halt. Jag vurpade två ggr... Har blåmärke på ena tumman och skrapsår på rumpan.
 
Idag har jag en jättemärklig träningsvärk - förmodligen orsakad av 10 kilometers springand på total halk-vakt...
 
Kan åxå beror på backintervaller i ferdags, långpass i lördags, distans i söndags plus styrketräning, långpass i måndags...
Men jag skyller på Sundsvall i alla fall...

2 dagars vila

Om mig, Träning / Permalink / 0
Två dagars vila. Inte frivilligt. Säkert behövligt. Men inte frivilligt. Livet runt jul gör sig påmind med tokmycket jobb, Luciafirande, öppet fritids och julklappar. I morgon blir det backintervaller. Shit vad det ska springas!

Läkarbesök

Om mig, Skador / Permalink / 1
I fredags var jag till öron-näsa-hals-läkaren för att göra flödestest av näsa och bihålor samt göra allergitest för våra vanligaste luftburna allergier (gräs, gråbo, björk, al, kvalster)
 
Resultatet....var bra....eller inte....eller hur jag ska uttrycka det.
 
Flödet var tydligen bra...och inte var jag alergisk heller...
 
Bra resultat alltså. Och jag blev glad först men ganska snart rätt deppig. Om det nu inte var ngt fel...vad är det då som gör att mina bihålor varit fucked up sedan november, förra året. Och varför reagerar jag på björk om våren (kan inte ha ris inne), på hyacinter eller andra starka dofter, mycket damm och en massa annat. Så pass att jag äter dubbel dos medicin under flera månader....
 
Ska bli intressant att höra vad läkaren har för nya planer när hon ringer, för jag tänker inte INTE ge mig
 
 
Löpningen då? Jo den går lite bättre nu....och det är skönt
Till top