Löparglädje

Om mig, Träning / Permalink / 1
I lördags kunde jag smurfa en trailrunda med härliga Westeras trail Running Society. Vi sprang från Gäddeholm till Frösåkers naturreservat, en loop där och sen tillbaka. Sträckan bjöd på grusväg, åkrar, obanat djurstig, finstig, en korsad tomt och inte minst en fyr.
 
Ren upptäckarglädje i 23,3 km!
23.3 km ren löparglödje!
 
(eller drygt 24 km beroende på vems klocka vi kikade på)
 
 En fyr! Inte ofta jag träffar på en sån på en löprunda. Så givetvis måste vi....
 
 ...klättra upp i den. Och om man har klättrat upp är det så lätt hänt att man får lusta att hänga lite på vägen ner...
(Foto: Rodde Vera)
 
När man närmar sig slutet på rundan...när man har haft 3 timmar i sällskap med härliga löparvänner i härlig miljö. Ren löparglädje!
(Foto: Ilich Vera)
 

Figure-running

Om mig, Träning / Permalink / 0
I måndags försökte jag mig på figure-running. Jag skissade på kartan och skulle springa efter planen. beställningen från yngsta dottern var en elefant. började i elefantens nacke och fortsatte med rygg, svans och bakben. Det  gick hur bra som helst. Någonstans under magen blev det tokigt och öron och snabel blev inte alls enligt plan (trots att jag till och med pressade mig genom ett nyponsnår för konstens skull). Måste såklart testa igen. Nästa beställning är en katt.
 
 

Nacken

Om mig, Skador / Permalink / 0
Vet inte varför - men ont i nacken har jag - det värker och det strålar. Kan knappt skriva på datorn utan att jag vill gråta en skvätt. Värker och strålar ner i axeln och till överarmen, ner i skuldran, upp i huvudet, fram i halsen och in i munnen.
 
Har varit på en behandling. Ringde i går och hörde om jag kan få ytterligare hjälp. Har typ panik.
 
Vill helst att någon lyfter av mig armen och håller i mitt hivud. Alternativt vill jag ligga helst still i sängen med en varm vetekudde unde nacken.
 
Uäääääh
 
 
Uppdatering 11 mars:
Fick hjälp. MYCKET bättre idag. Massage, knäckning och akupunktur. Men bra är det inte än. Får kämpa på....
Till top