Tejpning

Om mig, Skador / Permalink / 1
Har rätt lätt för att nörda in mig i sakerr som intresserar mig och som innebär stor nytta. Sådant skulle t ex kunna vara tejpning av idrottsskador....
 
jag är helt kär i kinesologitejp. Den sitter bra och den har en så trevlig stretch att jobba med. Men men måste ju kunna lite mer än att tycka att den är trevlig för att man ska kunna tehpa...
 
Jag har på senaste tiden tittat på youtube och jag läser artiklar och har nu skickat efter en onödigt dyr bok också...men täker att det betalar sig många gånger om.
 
Fick tipset om en sida på nätet, Skadebutiken. Här fanns det massor av godis. Och nästa gång blir det att skicka efter tejp med kurbits-mönster på. Den kommer att slå svart, hudfärgad, rosa och blå med hästlängder (kurbits är ju mönstrenas mönster...)
 
Bild ärligen snodd från Skadebutikens sida
 
Förutom vaden som blev ritkigt lyckat tejpad så har jag exprementerad mig fram vad gäller tehpning av löparknä, och med oerhört bra resultat. är har jag faktiskt inte hitta något om att de ska gå, men nu kan jag i alla fall. men sen är ju frågan om det fungerar å ritkigt, rent fysiskt eller om det är mest mentalt. Men det struntar jag i. Bara det funkar :)
Till top